top of page

KONTAKT

E-MAIL

info.moneja@gmail.comTEL

031/560-017

NASLOV


Obiščite nas na

Kavčičeva 14

2000 Maribor

Slovenia

Podatki o Podjetju:

Moneja kozmetični salon

Zastopstvo Cuccio profesional kozmetike

Mojca Geršak s.p.

Kavčičeva 14 Maribor

1

O nas

Nudimo vam profesionalni material najvišje kakovosti za izdelavo nohtov in Spa Pedikuro in manikuro. V naši ponudbi materiala bo izbira zelo velika in izredno kvalitetna. Izbirali boste lahko vse od priprave nohta do visoko kakovostnih gelov, gel lakov, nail arta  pilingi, masla, losionov in še mnogo več.

Cuccio Naturale  je linija izdekov za profesionalno Spa pedikuro, Spa manikuro, Cuccio Colour.

Linija Cuccio Naturale je zasnovana na podlagi osebnih izkušenj lastnika italijanskih korenin,

Tony Cuccia.Tako je v notranjosti Toskane gospod Cuccio razvil naravno linijo izdelkov za nego telesa, ki temelji na mediteranske arome: citrusi, limonska trava, levanda, papaya, guava, šipek z mediteransko figo, vanilija. Sestavine vseh proizvodov so izbrana in obogatena z naravnimi eteričnimi olji.

2

Payment

& Shipping

Plačilo naročila po predračunu na prodajalčev TRR.

Dolžnosti kupca:
Kupec je dolžan, da takoj po izdanem računu preveri ali so vsi podatki na računu pravilni. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Izdelke dostavljamo preko pošte Slovenija. . Vsa naročila, ki bodo oddana do 12.00 ure, bodo od premljena in odposlana še isti dan, tako, da bodo na vašem naslovu naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni. 

3

Vračilo blaga

Kupčeva pravica je, da lahko v 7 dni od prevzema blaga odstopi od pogodbe. V tem primeru mora prodajalcu na elektronski naslov info.moneja@gmail.com, sporočiti, da odstopa od pogodbe, pri tem pa mu ni potrebno navesti razloga za svojo odločitev. Nato mora kupec v roku 7 dni  po sporočilu izdelek izročiti prodajalcu. To lahko stori preko dostavne službe, tako da izdelek pošlje na Mojca Geršak s.p Kavčičeva 14 Maribor

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga, če se odloči, da bo izdelek vrnil preko dostavne službe. Vračila z odkupninami ne sprejemamo.

Kupec mora k vračilu obvezno predložiti kopijo računa in izdelke vrniti v originalni embalaži, nepoškodovane in neuporabljene. Prodajalec lahko zavrne vračilo blaga, če:
1. izdelek ni v originalni embalaži oziroma nima originalne etikete,
2. je izdelek poškodovan ali
3. so vidni sledovi uporabe.

Prodajalec bo kupcu vrnil kupnino z nakazilom na TRR, ki nam ga mora kupec posredovati ob vračilu blaga. Nakazilo se bo izvršilo takoj, ko prodajalec prejme izdelke, najkasneje pa v roku 14 dni.

PREKLIC NAROČILA IN NEPREVZETA POŠILJKA
Kupec lahko svoje naročilo prekliče, dokler mu prodajalec ne pošlje elektronske pošte s statusom »Zaključeno naročilo«. Če kupec pravočasno prekliče naročilo, mu v zvezi s tem ne nastanejo nobeni stroški. Možnost preklica ima kupec tudi kasneje, in sicer, če mu sporočimo, da izdelek, katerega je naročil začasno ni dobavljiv ali pa je razprodan.

Če je bil naročen izdelek kupcu odposlan in kupec blaga v dogovorjenem roku s strani dostavne službe ne prevzame, se mu zaračunajo neposredni stroški vračila blaga, ki so nastali v zvezi s pakiranjem, pošiljanjem in vračilom pošiljke.

REKLAMACIJE
Kupec mora prodajalca obvestiti o reklamaciji na info.moneja@gmail.com Vsako reklamacijo bomo upoštevali in jo bomo poskušali rešiti v dobro kupca, pri tem pa bomo upoštevali Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

4

Splošni pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine Cuccio Slovenija so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (v nadaljevanju: ZVPot), na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije (v nadaljevanju: GZS) in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje. Obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med Cuccio  Slovenij

Spremembe splošnih pogojev poslovanja:
Prodajalec ima pravico spremeniti splošne pogoje poslovanja, tako, da na spletni strani posodobi splošne pogoje poslovanja. Spremembe so kasneje za uporabnika zavezujoče.

Veljavnost ponudbe blaga:
Ponudba blaga v spletni trgovini Cuccio Slovenija Slovenija velja tako dolgo, dokler prodajalec ne objavi preklica ponudbe oziroma do razprodaje zalog. Vsaka sprememba bo objavljena:

 1. na spletni strani ob izdelku ali

 2. na Facebook stran.

a(v nadaljevanju: prodajalec) in kupcem.

Podatki upravljalca spletne trgovine:

Mojca Geršak s.p., Kavčičeva 14, Maribor

DOSTOPNOST INFORMACIJ
V skladu s 43.b členom ZVPot, se Cuccio Slovenija kupcu zavezuje, da mu bo pred nakupom v spletni trgovini zagotovil naslednje informacije:

 1.  identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),

 2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

 3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s prodajnimi storitvami in garancijami),

 4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

 5. pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

 6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, pri tem mora biti razvidno prikazano, ali že vsebujejo davek in stroške prevoza ali ne,

 7. način plačila in dostave,

 8. časovno veljavnost ponudbe,

 9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,

 10. pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

DOBAVNI ROK
Za izdelke, ki niso na zalogi ali pa jih je mogoče dobiti samo po naročilu, je dobavni rok od 21 do 45 dni. V primeru, če artikel začasno ni dobavljiv ali je razprodan, vas bomo v primeru oddanega naročila o tem pravočasno obvestili preko elektronske pošte ali pa takoj spremenili status izdelka na spletni strani oziroma ga umaknili iz ponudbe.

bottom of page